آرشيو اخبار
واردات شكر تهديدكننده توليد داخلي-مديرعامل كشت و صنعت اميركبير:عوارض ناشي از واردات نصيب توليدكننده شكر مي‌شود.
 
مديرعامل كشت و صنعت اميركبير گفت: با وجود آنكه شكر براي شش سال آينده موجود است اما همچنان واردات شكر ادامه دارد.

منصور سليماني‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) – منطقه خوزستان، توضيح داد: با وجود اينكه هم اكنون بازار شكر به حالت اشباع رسيده اما همچنان محدوديتي براي واردات شكر وجود ندارد و عوارض ناشي از واردات نصيب توليدكننده شكر مي‌شود.

وي بيان كرد: دولت مي‌تواند به جاي خريد شكر خارجي، توليد داخل را در اولويت قرار دهد و با قيمت مصوب خريداري كند.

سليماني‌فر عنوان كرد: وزارتخانه‌ جهاد كشاورزي موظف است شكر را طبق ماده‌ 17 قانون تشكيل وزارت با قيمت تضميني بخرد. سال گذشته مجبور شديم شكر را با قيمت پايين بفروشيم. وزارتخانه بايد مابه‌التفاوت قيمت را بپردازد تا توليدكننده شكر بتواند به ادامه توليد بپردازد.

وي با بيان اينكه بايد در اثر واردات شكر ضربه‌اي به توليدكننده وارد نشود، عنوان كرد: به دليل واردات شكر در سال جاري كشت چغندر 28 درصد كاهش يافته است. به هر حال اگر دليل خاصي براي واردات وجود دارد اما توليدكننده بايد پا بر جا باقي بماند.

سليماني‌فر با اشاره به زمان برداشت شكر در مهرماه اظهار كرد: برداشت شكر در حالي آغاز مي‌شود كه انبارها پر از شكر شده و اين امر اجازه توليد به ما نمي‌دهد.

وي خاطرنشان كرد: برداشت نيشكر را نمي‌توان به تاخير انداخت زيرا با تاخير راندمان محصول كاهش مي‌يابد. بايد انبارهايي كه داراي كالاهاي غير اساسي است را تخليه كرد تا مشكل كمبود انبار براي نگهداري شكر حل شود.

مديرعامل كشت و صنعت اميركبير در پايان تصريح كرد: انبارهاي شركت غله براي نگهداري كالاهاي اساسي ساخته شده اما هم اكنون در اختيار كالاهاي غيراساسي قرار گرفته كه از طريق بنادر وارد شده است. گاهي نيز مشاهده مي‌شود كه حتي اين گونه انبارها را به بخش خصوصي اجاره داده‌اند.
تاريخ خبر: 14/5/86
منبع: ISNA
كد خبر: 166
سايتهاي اعضاء
سايتهاي خبري
سايتهاي تخصصي شکر
| صفحه اصلي | آرشيو اخبار | کارخانه هاي قند وشکر | آمارهاي تخصصي | نرخ جهاني شکر |
Info@ISFS.IR